Våra tjänster

Namnlös design (5)

Social media hantering

Att sköta ett Instagram eller Facebook konto kan vara tufft och ta mycket tid. Det är svårt att förstå deras ständigt uppdaterade funktioner och även att publicera kvalitativa inlägg som lockar kunder. Därmed erbjuder vi att ta hand om era önskade sociala medier, vi lägger ut dagliga kvalitativa inlägg och visar upp ert företag i den digitala världen. Vi skapar innehåll med bilder och videos vilket bygger upp en professionell och välkomnande sida. Inläggen kommer självklart anpassas och skräddarsys efter era önskemål. Vi kommer matcha ert konton på sociala medier med företags genomgående färger, typsnitt och design. Vi kan bygga upp ett helt nytt konto eller fortsätta med era befintliga konton. En bra socialamedia profil ger ett företag sin personlighet och gör att man kommer nära sina kunder. Nära kundrelationer är något alla företag behöver i denna tid.

Digital Annonsering & analysering

Google, Facebook och Instagram annonsering är våra specialiteter. Online annonsering är ett snabbt och bra sätt för att öka ett företags tillväxt. Resultaten är framme snabbt och vi gör allt för att ni ska få valuta för pengarna. Sökords annonsering är en mycket kraftfull marknadsförings strategi. Med det kan vi välja exakt vilka som kommer se annonsen och optimerar så den endast når ut till era intressenter och målgrupp. Internet är här för att stanna och det är bättre att utnyttja denna fantastiska möjlighet och resurs istället för att stå vid sidlinjen och avvakta. Digital annonsering har blivit en av de vanligaste annonsmetoderna och det är inte så konstigt när man undersöker hur mycket tid snittpersonen spenderar på internetet.

Webb utveckling

Vi ser till att skapa en unik och personlig hemsida åt er. Vi har lång erfarenhet av att bygg hemsidorna för alla sorters branscher. Kontakta oss redan idag för ett prisförslag till din nya hemsida. Inga projekt är för stora eller små. Vi skapar din nya sajt i WordPress, världens mest använda CMS. Vi kan både fräsch upp er befintliga hemsida eller skapa en helt ny.

Följ oss på våra sociala medier här nedan.

Kontaktuppgifter:

072 249 77 27

upgrow.kontakt@gmail.com

©2022. UpGrow AB